Ispisi stranicu
Posalji stranicu mailom
Sitemap
Telefončić


 

OBAVJEŠTAVAMO VAS DA TELEFONČIĆ TRENUTNO NIJE DOSTUPANTELEFONSKO SAVJETOVALIŠTE ZA RANI RAZVOJ DJECE 

 

 

Što je Telefončić? 

 

Telefončić je jedinstvena usluga telefonskog savjetovanja namijenjena roditeljima i svima koji se brinu o djeci od rođenja do 7 godina na kojem rade educirane medicinske sestre i psihologinje s višegodišnjim iskustvom. Pružamo znanje i podršku roditeljstvu iz područja:

  • zdravstvene njege, dojenja, dohrane i prehrane, rasta i razvoja (motorički razvoj, tjelesni razvoj, govor, osjetila), trudnoće, poroda i vremena babinja, što kada je dijete bolesno (povišena temperaturam proljev, povraćanje, začepljen nos, kašalj, cijepljenje, …)
  • emocionalnog razvoja djeteta, odgojnih postupaka, spavanja, poremećaja i teškoća u hranjenju, kontrole fizioloških funkcija, prilagodbe na nove situacije i okolnosti, sazrijevanja, emocionalne podrške roditeljima

Pratimo najnovije trendove i istraživanja unutar područja ranog razvoja djece i suvremenog roditeljstva.

U našem radu koristimo individualni pristup te vodimo savjetodavni razgovor u kojem dajemo i potrebne informacije.

Inicijativa za pokretanje  Telefončića, nastala je u okviru Programa za rani razvoj djece i poticajno roditeljstvo "Prve 3 su najvažnije", kojeg Ured UNICEF-a u Hrvatskoj provodi u suradnji s Vladom RH i drugim partnerima još od 2006. godine. Grad Zagreb je kroz svoju ustanovu za rehabilitaciju djece i mladeži Mali dom u travnju 2014. godine preuzeo upravljanje Telefončićem.

 

RADNO VRIJEME TELEFONSKOG SAVJETOVALIŠTA

  • od ponedjeljka do petka od 13 do 19 sati

 

PITANJA MOŽETE POSTAVLJATI I PUTEM ELEKTRONSKE POŠTE: info@telefoncic.hr

 

 

01 4850 555 

TELEFONČIĆ VAS SLUŠA - MI SMO TU ZBOG VAS 

 

 

 

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
Powered by Hoola.